В останньому випуску Release Notes, ми представили повний список змін та удосконалень у функціоналі Moco. Сьогодні хотілося б більш детально зупинитися на нових можливостях у модулях “Дистанційне навчання”, “Організаційна структура” та “Графічний інтерфейс”.

Модуль «Дистанційне навчання»

  • Виведення у звітах поля коментаря у питаннях анкети

У питаннях анкети зворотного зв’язку реалізовано можливість налаштовувати відображення поля введення коментаря учаснику курсу за умови вибору ним певного варіанту відповіді у питанні. Даний функціонал доступний для питань типу “Випадаючий список з коментарем”, “Одиничний вибір із коментарем”, “Множинний вибір із коментарем”, “Оцінка за шкалою з коментарем”.

Якщо користувач вибрав варіант відповіді (або виставив оцінку за шкалою), для якого має відображатися коментар, тоді він побачить поле коментаря.

Слід враховувати, що якщо в налаштуваннях питання з коментарем не задано поле “Пропонувати прокоментувати варіант відповіді / Пропонувати прокоментувати оцінку за шкалою”, то поле введення коментаря не буде відображатись респондентові за жодних умов. А також, якщо питання є обов’язковим для заповнення і користувачеві відображається поле коментаря, то воно теж є обов’язковим.

Модуль «Організаційна структура»

  • Нове поле на сторінці “Люди”

На сторінці “Люди” додано у перегляд та експорт користувачів поле “Час останнього входу до системи”. 

Для активації його відображення необхідно натиснути кнопку “Колонки” і включити перемикач навпроти назви функціоналу.

Модуль «Графічний інтерфейс»

  • Текст під полем “Email” на сторінці реєстрації

Змінено текст помилки під полем “Email” на сторінці реєстрації для української локалізації. Тепер при введенні неправильного емейлу виводиться фраза “Значення у полі Email не є правильною Email адресою”.